Uuden asunnon keittiö jossa valkoiset kaapit ja marmoritasotUuden asunnon keittiö jossa valkoiset kaapit ja marmoritasot

Vendo kiinteistönvälitys

Rakkaudesta asumiseen

Kiinteistönvälitystä vankalla kokemuksella

Asunnon myyminen, tai osto on aina valtavan suuressa osassa elämää, ja se avaa usein uuden luvun kenen tahansa tarinassa. Vendo haluaa olla mukana elämäsi suurimmissa käännekohdissa, ja tarjoaakin ainutlaatuista sekä vaikuttavaa kiinteistönvälitystä sinun ehdoillasi. Huomioimme asuntosi kokonaisuutena ja suhtaudumme työhömme sen vaatimalla arvokkuudella sekä intohimolla.

Meille kiinteistönvälitys ei ole ainoastaan asunnon välitystä, vaan tarinasta sekä ihmisistä välittämistä.
Siksi olemmekin kiinteistönvälityksen tiennäyttäjiä sen kaikilla osa-alueilla. Emme tarjoa vain ensiluokkaista kiinteistönvälitystä, vaan samalla myös ainutlaatuisen kokemuksen, josta asunnon myynnin jokaiselle osapuolelle jää hyvä muisto sekä mieli.

Miten Vendo eroaa muista kiinteistönvälitystoimistoista?

Otteemme asuntosi myymiseen ovat rohkeat sekä modernit. Koti on aina suuri investointi, ja siihen liittyy paljon tunteita sekä unelmia. Saat käyttöösi kaiken ammattitaitomme ja laadimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden – yksityiskohtia unohtamatta.

Asiakaspalvelumme pyrkii aina erinomaisuuteen, ja haluamme asunnon myyntitilanteen olevan ennen kaikkea arvokas hetki. Tarjoamme ensiluokkaista kiinteistönvälitystä monella paikkakunnalla aina paikallisten sekä kokeneiden kiinteistönvälittäjien toimesta. Syvä ymmärrys asuntomarkkinoista sekä modernista asuntomyynnistä ovat valttikorttejamme, ja pyrimme saumattomaan vuorovaikutukseen kiinteistönvälityksen kaikilla osa-alueilla.

Kiitos, kun saamme olla osana asuntosi myynnin tarinaa. Yhdessä voimme tehdä asuntohaaveistasi todellisia.

Varaa maksuton arviokäynti suoraa yhteydenottolomakkeen kautta, tai soita lähimpään Vendon toimipisteeseen!

Mitä todella on hyvä kiinteistönvälitys?

Asunnon myynnin tullessa ajankohtaiseksi kannattaa kiinteistönvälittäjä valita huolella ja omia arvojasi tukien. Asunnon välittäjän sekä kiinnostuneiden ostajien tuominen omaan kotiisi voi olla intiimi sekä jännittävä hetki, joten molemminpuolinen luottamus on äärettömän tärkeä osa saumatonta yhteistyötä. Kiinteistökaupat ovat useimmiten elämäsi suurimmat kaupat, joten silloin ammattitaitoinen sekä luotettava kumppani rinnallasi tekee prosessin kaikin puolin helpoksi.

Hyvän yhteistyökumppanin valinta on tärkeää asuntokaupoissa, koska sillä on olennainen merkitys myynnin hintaan sekä nopeuteen, puhumattakaan henkilökohtaisesta palvelukokemuksesta. Kiinteistönvälityksen ammattilaisen tulee tehdä töitä sinun sekä asuntosi parhaaksi, ja huomioida paketti kokonaisuutena, ei vain myytävänä yksikkönä.

Vendo sitoutuu palvelemaan sinua kiinteistökauppojen viidakossa parhaalla mahdollisella tavalla, ja pyrkii väsymättä tekemään suuren elämänmuutoksen vaivattomaksi ja miellyttäväksi.

Tässä tiivistyksemme siitä, mitä hyvä kiinteistönvälitys on:

  • Kokonaisvaltaista ymmärrystä myytävästä kohteesta ja sen sijainnista
  • Asiakkaan saumatonta palvelua kaikissa myyntiin liittyvissä tilanteissa
  • Modernia ja rohkeaa markkinointia oikeissa kanavissa
  • Asiakkaan halujen ja tarpeiden arvostusta
  • Parhaan mahdollisen ostajan ja kohteen yhteentuomista

Miten Vendo saa parhaimman lopputuloksen asunto- ja kiinteistökaupoilla?

Etsiessäsi kumppania kiinteistönvälitykseen juridinen osaaminen ja tietämys kiinteistökaupasta on tietysti ensisijaista. Jokainen koti sekä tarina kodin takana on arvokas ja yksilöllinen. Asunnot ovat kaikessa upeudessaan aina erilaisia, ja niitä tulee kohdella yksilöinä myös myynnissä. Asunnon myyntitapahtuma ei ole pelkkä hämyinen kuvapari myynti-ilmoituksessa hintapyyntöineen, vaan ammattitaitoa ja tietoa vaativa prosessi jota ei kannata katsoa vain yhdestä kulmasta.

Asunnon parhaiden puolien esiin tuominen on ensiarvoisen tärkeää, ja tavoitteemme on saada asuntosi loistamaan sekä erottumaan joukosta. Vendon ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät ovat LKV-alan koulutettuja konkareita, joiden ammattitaito asunnon ja kiinteistön myyntityössä tuo sinulle parhaan mahdollisen tuloksen sekä palvelukokemuksen.

Tilaa Vendon uutiskirje

Asunnon tai kiinteistön myyminen ei tapahdu hetkessä.

Kodin myyntiin sekä ostoon liittyy valtava määrä tunteita ja unelmia. Se on suuri investointi ei vain rahallisesti, mutta myös henkisesti. Suureen projektiin ryhtyminen voi vaatia paljon voimavaroja varsinkin silloin, jos kiinteistönvälitys on itselle tuntematon pelikenttä. Kun asunnon myynti tuleekin ajankohtaiseksi kannattaa rinnalle tuoda asiantuntija, joka auttaa sinua myymään asuntosi tehokkaasti, oikeaoppisesti ja tietysti parhaalla hinnalla.

Kiinteistönvälityskumppania valitessa ei kannatakaan siis hötkyillä, ja taustatyöt sen oikean kiinteistönvälitystoimiston palkkaamisessa ovat ehdottoman tärkeät. Varaa siis Vendon kiinteistönvälittäjältä maksuton arviokäynti jo tänään, ja varmista paras mahdollinen kokemus asunto- ja kiinteistökaupoille!

Miksi valita Vendo kiinteistönvälityskumppaniksi?

Olit sitten myymässä tai ostamassa, valitse aina kiinteistönvälitystoimisto, joka on sitoutunut, rehellinen sekä kokonaisvaltainen osaaja kiinteistömaailman kiperimmissäkin kiemuroissa. Kiinteistönvälityskumppaninasi Vendo tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja huomioi myytävän kohteen pieniä yksityiskohtia unohtamatta, kokonaisuutena – Ei pelkästään omaisuutena tai kasvottomana kohteena.

Kiinteistömarkkinoiden tuntemus sekä aktiivinen myyntityön toteuttaminen ovat hyvän kiinteistönvälitystoimiston tärkeimpiä ominaisuuksia, ja Vendon asiantuntijat ovatkin alansa huippuasiantuntijoita. Myynnin ja markkinointimme menetelmät ovat moderneja sekä kattavia, ja tavoitteemme on löytää asunnollesi juuri se oikea ostaja.

Vendo on…

  • Kiinteistönvälityksen tiennäyttäjä
  • Rohkea ja moderni kumppani
  • Luotettava, rehellinen ja rehti
  • Ammattitaitoinen ja arvokas
  • Osa tarinaasi asunnon myynnissä

Vendon tarina on syntynyt rakkaudesta asumiseen ja palveluun. Haluamme tulla osaksi omanlaista tarinaasi, ja auttaa sinua asunnon myymisessä kokonaisvaltaisesti sekä rohkeasti. Jokainen ihminen ja koti on omintakeinen, ja otamme sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet.

Huomioimme toiminnassamme jokaisen asunnon omaleimaisuuden sekä ihmisten ainutlaatuisuuden, ja suhtaudumme kiinteistökauppaan intohimoisesti. Teemme kiinteistönvälityksestä helppoa ja ymmärrettävää jokaiselle, eikä sinun tarvitse tuntea asuntomarkkinoiden koukeroita. Teemme sen puolestasi, ja sinä voit keskittyä tulevaan elämänmuutokseen täysillä ilman suurta huolta asunnon myymisestä.

Asiantunteva kiinteistönvälitys ottaa huomioon erilaiset lähtökohdat.

Vendo haluaa palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti käyttäen moderneja myyntimenetelmiä. Asuntokaupan ammattilaisemme ovat sitoutuneet palvelemaan sinua arvokkaasti, antaen kaiken ammattitaitonsa käyttöösi. Vuosien kokemus asuntokaupoista ja hyvä alue- sekä markkinatuntemus ovat avainasemassa kaikessa toiminnassamme.

Välittäjämme tuntevat kiinteistöalan sekä toimialueensa perinpohjin, joten saat varmasti asiantuntevaa palvelua, emmekä horju kiperänkään paikan edessä. Haluamme löytää asunnollesi parhaimman mahdollisen ostajan, jotta sinulla olisi mahdollisimman vaivatonta aloittaa uusi luku tarinassasi.

Jos mielessäsi on kysymyksiä, kuten mikä on Vendo kiinteistönvälityspalkkio tai mikä on yleinen myyntiaika tietyille asuntotyypeille, voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse. Varaa maksuton arviokäynti, ja anna meidän tulla osaksi tarinaasi!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.