Vendo LKV kiinteistönvälitystoimiston kauppakansio ja käyntikortteja marmoripöydälläVendo LKV kiinteistönvälitystoimiston kauppakansio ja käyntikortteja marmoripöydällä

Asunnon myynti – Laadukasta asiantuntijuutta Vendolta

Hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla myyntityöllä saavutamme yhteiset tavoitteet.

Asunnon myynti itse vai kiinteistöalan ammattilaisen toimesta?

Oli suunnitelmissa myydä asunto itse tai kiinteistönvälitysliikkeen toimesta, tulisi tietää, kuinka asunnon myynnissä edetään. Myynnin voi suorittaa ilman ammattilaisen toimeksiantoa, jolloin myyntiin liittyvä vaivannäkö ja huoli siirtyvät luontaisesti myyjän harteille. Useat omakotitaloa tai muuta asuntoaan myyvät kuitenkin kääntyvät kiinteistönvälittäjien osaamisen puoleen, sillä myyntiprosessi koetaan yleisesti hankalana kokonaisuutena kiinteistöalan koukeroiden takia.

Asunnon myynti on ehdottomasti yksi elämän stressaavista ja jännittävistä käännekohdista, jonka aikana voi olla hankalaa ylläpitää järjestystä kiireisen arjen keskellä. Tässä kiinteistönvälitysliikkeet astuvat kehiin: Asunnon myynti, siihen liittyvien materiaalien kerääminen ja markkinoiminen, sekä kaikkien juridisten myyntidokumenttien tekeminen hoituu kätevästi välittäjän toimesta.

ASUNNON MYYNTI ON EHDOTTOMASTI YKSI ELÄMÄN STRESSAAVISTA JA JÄNNITTÄVISTÄ KÄÄNNEKOHDISTA, JONKA AIKANA VOI OLLA HANKALAA YLLÄPITÄÄ JÄRJESTYSTÄ KIIREISEN ARJEN KESKELLÄ

Jollet ole ennestään tutustunut asunnon myymiseen sen perusteellisemmin tai aikasi ja jaksamisesi eivät vain yksinkertaisesti riitä koko prosessin läpikäymiseen, suosittelemme harkitsemaan vierellesi kiinteistöalan kokenutta ammattilaista. Käytä kuitenkin aikaa sopivan välittäjän löytämiseen ennen lopullisen valinnan tekemistä, sillä valintaasi tulisi tukea sinun ja välittäjän yhteiset arvot, luottamus ja saumaton vuorovaikutus.

Vendo tarjoaa kiinteistönvälitystä usealla eri paikkakunnalla sekä paikallisten, että kokeneiden ammattilaisten toimesta. Käy tutustumassa välittäjiimme ja varaa aika maksuttomaan arviokäyntiin jo tänään!

Miksi valita Vendo oman asunnon myyntiin?

Kiinteistönvälitystoimiston valinnassa pidä huoli siitä, että lopullinen valintasi on harkittu päätös: asunnollesi tehty myyntisuunnitelma vastaa odotuksiasi, luotat kyseisen välittäjän ammatilliseen osaamiseen ja henkilökemianne kohtaavat luoden avoimen kommunikaation ja syvän luottamuksen. Välittäjämme Vendolla omistautuvat työlleen ja suhtautuvat intohimoisesti niin asuntojen myyntiin, kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Vendo tarjoaa sinulle:

  • Yksilöidyn palvelukokonaisuuden
  • Rohkeita ja moderneja myyntiratkaisuja
  • Luotettavaa ja aktiivista kumppanuutta
  • Myyntiä edistävää markkinointia
  • Kiinteistöalan ensiluokkaista asiantuntijuutta

Kiinteistönvälitys on moninaisempaa kuin pelkkä asunnon myyminen ja allekirjoitettavien dokumenttien valmisteleminen – Se on ennen kaikkea asiakaspalvelua. Meille on kunnia vastaanottaa myyntitoimeksiantosi ja auttaa sinua saavuttamaan unelmasi. Vuosien kokemus asuntokaupoista ja erinomainen asiakaspalvelu asiakkaiden ehdot ja tarpeet edellä ovat avainasemassa kaikessa toiminnassamme. Lupaudumme tekemään töitä sinun ja asuntosi parhaaksi.

Kiinteistönvälitys on moninaisempaa kuin pelkkä asunnon myyminen ja allekirjoitettavien dokumenttien valmisteleminen – Se on ennen kaikkea asiakaspalvelua.

Niinkin suuri elämänmuutos kuin asunnon myynti tulisi olla vaivatonta ja miellyttävää. Vendon kiinteistönvälittäjät kahlaavat puolestasi kiinteistökauppojen viidakkoa väsymättä läpi, jotta kodillesi löytyy se oikea ostaja. Meidän avullamme voit keskittyä tulevaan elämänmuutokseen täysillä ilman suurta huolta asunnon myymisestä.

Valitse Vendo osaksi tarinaasi jo tänään – täytä yhteydentietolomakkeemme tai tule tapaamaan meitä lähimpään toimipisteeseesi!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.