Omakotitalon olohuone jossa on moderni kalustus ja iso ikkunaOmakotitalon olohuone jossa on moderni kalustus ja iso ikkuna

Kiinteistönvälitys Helsinki

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

mika mytty, kiinteistönvälittäjä, lkv, kiat

Mika Mytty

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, KIAT

Tutustu välittäjään
Tuija Salojoki, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Tuija Salojoki

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, KIAT

Tutustu välittäjään
Soile Solmela, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV

Soile Solmela

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT

Tutustu välittäjään

Nico Suokas

KETJU- JA MYYNTIKOORDINAATTORI

Tutustu välittäjään

Anna-Maria Pekkonen

Kehityspäällikkö, LKV

Tutustu välittäjään

Olga Tarino

Myyntijohtaja, uudiskohteet

Tutustu välittäjään

Tilaa Vendon uutiskirje

Miksi valita Vendo?

Vendo on täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto, jonka tehtävänä on tarjota huippuluokan palveluita asiakkaille, jotka haluavat ostaa tai myydä asunnon tai kiinteistön. Kiinteistönvälittäjämme ovat omistautuneet auttamaan sinua löytämään oikean asunnon tai kiinteistön.

Me Vendolla ymmärrämme, että jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti. Lähestymistapamme keskittyy tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, ja työskentelemme väsymättä varmistaaksemme, että saat etsimäsi tulokset. Uskomme läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen. Tavoitteemme on tehdä kiinteistönvälityksestä sinulle mahdollisimman sujuvaa ja stressitöntä.

Yksi Vendon vahvuuksista on osaamisemme paikallisilla asunto- ja kiinteistömarkkinoilla. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat perusteellisesti toimipisteidemme alueet, mukaan lukien Pääkaupunkiseutu, Turku, Jyväskylä ja Seinäjoki. Näin voimme tarjota räätälöityjä palveluita jokaiselle asiakkaallemme ja varmistaa, että he saavat parhaat mahdolliset tulokset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit kiinteistönvälittäjää, joka tarjoaa korkealaatuista palvelua, tuntee paikalliset kiinteistöt ja on sitoutunut auttamaan sinua löytämään oikean kodin, älä etsi kauempaa kuin Vendo. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua olemaan osa tarinaa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.