Helsinki

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Janne Paasimies

myyntijohtaja LKV, YKV

Janne Paasimies

myyntijohtaja LKV, YKV

Janne on kiinteistönvälityksen kokenut ammattilainen ja hän on suorittanut, myös ylemmän kiinteistönvälitystutkinnon.

16 vuoden välitysuran aikana tutuksi ovat tulleet, niin Kallion kulmat, kuin keskustan arvoasunnot ja kaikki siltä väliltä. Jannen erikoisosaamista ovat ullakko- ja lisärakentaminen.
Välitystyön vastapainoksi sopivat hyvin reippaat kävelylenkit ja virkistävä mereen pulahtaminen.

Matti Soini

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Matti Soini

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Matti on todella kokenut kiinteistönvälityksen ammattilainen. Matin kokemus, yhdistettynä taitoon käyttää kehittyviä sähköisiä kaupankäyntikeinoja, takaa osapuolille dynaamisen ja turvallisen lopputuloksen.

Mattia tyydyttää vain erinomainen lopputulos asuntokaupassa!

Tuija Salojoki

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Tuija Salojoki

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Tuija on malliesimerkki uuden ajan innostuneesta ja aktiivisesta kiinteistönvälittäjästä, joka taitaa asuntokaupan lisäksi asiakaspalvelun, modernin markkinoinnin ja viestinnän. Hänellä on loistavat neuvottelu- ja kommunikaatiotaidot sekä syvä ymmärrys pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoista. Tämä osaaminen näkyy luotettavien hinta-arvioiden, nopeiden kauppojen ja hyvien kauppahintojen muodossa.

Menestyksellisesti hoidettu myyntiprosessi, perehtyneisyys sekä sujuva, mutkaton yhteistyö ovat tekijöitä, joista Tuija on saanut erinomaista palautetta, ja joiden takia asiakkaat Tuijaa toistuvasti suosittelevat.

Soile Solmela

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Soile Solmela

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Soile on positiivinen ja sosiaalinen kiinteistönvälittäjä, joka viihtyy nopeatempoisessa välitystyössä. Soilella on takana pitkä yrittäjäura sekä vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, joista on muodostunut kestäviä asiakassuhteita. Hän on saanut asiakkailtaan kiitosta nopeasta reagoinnista, tilanneraportoinnista sekä hyvästä tavoitettavuudestaan. Soile hallitsee digitaalisen asuntokaupan hyvin, mutta tarpeen vaatiessa vie paperiset asiakirjat asiakkaalle kotiin hyväksyttäväksi. Hyvää energiaa Soilelle antaa tanssiharrastus sekä aamu- ja avantouinti.

Lauri Kulmala

myyntineuvottelija

Lauri Kulmala

myyntineuvottelija

Lauri on päämäärä tietoinen nuori, joka laittaa asiakkaat aina ensimmäisiksi. Lyhyeltä ammattiurheilu uralta opitut sosiaaliset taidot sekä tavoitteellinen työ ovat isossa osassa myös kiinteistövälittäjän työtä.

Lauri välittää intohimolla ja iloisella asenteella.

Mervi Malinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Mervi Malinen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Mervi on asiakaslähtöinen, työstään nauttiva kiinteistönvälittäjä. Erilaiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa tekevät Mervin työstä mielenkiintoisen. Tyytyväinen asiakas on tavoite, johon Mervi pyrkii töitä tehdessään. Lukeminen, ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat Merville on oivia tapoja rentoutua. Myös lastenlapset tuovat suurta iloa Mervin elämään. Soita tai lähetä sähköpostia, niin katsotaan miten Mervi voi olla avuksi.

Mika Mytty

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Mika Mytty

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Mika on työskennellyt asunnonvälityksen parissa jo yli 10 vuotta ja sitä ennen yksityisyrittäjänä toiset 10 vuotta. Satojen asuntokauppojen kokemuksella Mika tietää, että kotien myynti on ratkaisukeskeistä ja luottamuksellista kaupantekoa. Valitessasi Mikan hoitamaan asuntosi myyntiä voit huoletta jättää turhat murheet pois asunnonvaihtoprosessista ja antaa ammattimiehen hoitaa asuntokaupat.
Työssään Mika nauttii eniten siitä, että hän pääsee tutustumaan uusiin, erilaisiin ihmisiin ja koteihin. Työssä on motivoivaa, kun pääsee auttamaan ihmisiä löytämään juuri heille sopivan uuden kodin.

Yhden lapsen isä myöntää olevansa innokas kotikokki, ja Mika rentoutuukin varmimmin ruoanlaiton ja perheen parissa, unohtamatta fanaattista urheilun seuraamista.

Marja Mannerroos

kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Marja Mannerroos

kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Etsitkö välittäjää, joka paneutuu sinun asiaasi ja tekee mitä lupaa? Marja on toiminut kiinteistönvälitysalalla jo viisitoista vuotta, ja suorittanut LKV pätevyyden. Koulutukseltaan Marja on diplomi-insinööri, joka ymmärtää ja puhuu sujuvasti myös insinöörikieltä. Marja haki aikoinaan insinöörintehtävistä kiinteistönvälitysalalle mietittyään, mitä oikeasti haluaisi tehdä sitten isona. Päivääkään Marja ei ole katunut, sillä hän löysi oman unelma-ammattinsa! Kaikkeen mihin Marja ryhtyy, suhtautuu hän suurella intohimolla – olipa kyse sitten työstä tai vapaa-ajan harrastuksista. Vapaa-aika kuluu berninpaimenkoira Pablon ja liikunnan parissa.

Mikko Karvinen

myyntineuvottelija

Mikko Karvinen

myyntineuvottelija

Mikko on pääkaupunkiseudulla toimiva sanavalmis ja energinen asuntomyyjä. Hän omaa asiakaslähtöisen työskentelytavan, jossa vahvan luottamussuhteen rakentaminen asiakkaan kanssa on ensisijainen.

Korkean asiakastyytyväisyyden taustalla on aito motivaatio, huolellinen kohteeseen tutustuminen sekä nopea tavoitettavuus sähköpostitse tai puhelimitse.

Anne Korkeakoski

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Anne Korkeakoski

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Annella on mittava yli kahden vuosikymmenen kokemus asunto- ja kiinteistökaupasta. Asiakkaiden palautteet piirtävät kuvan ammattitaitoisesta, työteliäästä, kohteliaasta ja empaattisesta asuntokauppiaasta, jonka kanssa on miellyttävää asioida. Annea suositellaan ahkerasti ystäville ja monet ovat tehneet jo useita kauppoja hänen välityksellään.
Anne tuntee olevansa etuoikeutettu saadessaan hoitaa asiakkaidensa kodinvaihtoja. Hän pohtii, että kenenkään ei ole helppoa kutsua ventovierasta arvioimaan omaa kotiaan. Suurin kiitos on, kun asiakas kaupanteossa toteaa, että olit luottamuksen arvoinen.

Vapaa-aikana Annen löytää lenkkipolulta tai rangelta etsimässä kadonnutta golfsvingiään.

Pekka Simola

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Pekka Simola

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Pekalla on yli 20 vuoden kokemus asunto- ja kiinteistökaupoista pääkaupunkiseudulla. Lukuisat asiakkaat ovatkin jo palanneet Pekan asiantuntemuksen pariin. LKV-pätevyyden lisäksi Pekka on opiskellut arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua Suomessa ja USA:ssa, sekä työskennellyt alan toimistoissa.

Työn vastapainona toimivat palstaviljely, kokkaus ja kuntoilu.

Jussi Pehrman

kiinteistönvälittäjä, LKV

Jussi Pehrman

kiinteistönvälittäjä, LKV

Jussi on intohimoinen persoona, joka näyttäytyy erityisesti hänen työssään, mutta myös jokaisessa merkityksellisessä asiassa hänen elämässään.

Jussi on luonteeltaan kunnianhimoinen, periksi antamaton, tarkka ja parhaimmillaan luovissa ongelmanratkaisutilanteissa.
Hän sitoutuu asiakkaisiin ja heidän kotiensa myymiseen täydellä sydämellä ottaen koko myyntiprosessin henkilökohtaisesti. Hänen pitkä kokemuksensa myyntityöstä, erityisesti asuntojen myynnin alalta, tuo varmuutta hänen työskentelyynsä ja luo luottamusta asiakkaan elämän suurimman hankinnan edessä.

Vapaa-ajallaan Jussi mökkeilee, urheilee, sekä liikkuu luonnossa mahdollisimman paljon.

Eetu Koski

myyntineuvottelija

Eetu Koski

myyntineuvottelija

Nico Suokas

myyntikoordinaattori

Nico Suokas

myyntikoordinaattori

Nico on kuudetta polvea paljasjalkainen stadilainen ja tuntee pääkaupunkiseudun paremmin kuin omat taskunsa. Nico on asunut lähes koko elämänsä pääkaupunkiseudulla ja ei tahtoisi täältä lähteä millään pois. Nico on omistautunut työlleen ja asettaa asiakkaansa tarpeet aina ensimmäiseksi. Mikäli tahdot saada kokonaisvaltaista palvelua, jossa sinun täytyy vain nostaa jalat pöydälle, olet tullut oikeaan paikkaan.

Roy Jakobsson

toimitusjohtaja, LKV

Roy Jakobsson

toimitusjohtaja, LKV

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*