Stailattu asunto, kiinteistönvälitysStailattu asunto, kiinteistönvälitys

Tarinamme

Vendo LKV kiinteistönvälitystoimiston kauppakansio ja käyntikortteja marmoripöydällä

Vendon tarina on syntynyt rakkaudesta asumiseen ja palveluun, mutta ennen kaikkea Vendon ydin kumpuaa ihmisten erilaisista tarinoista. Tarinat tekevät meistä kaikista, kodeista ja ihmisistä omanlaisiaan – meille on kunnia olla osa tarinaasi. Siksi syntyi kiinteistönvälitystoimisto Vendo, välitystoimisto, jossa myymme asuntoja huomioiden kokonaisuuden asunnon ympärillä. Tiedämme kokemuksesta, että asunnon ostaminen tai myyminen aloittaa usein uuden luvun elämässä – ja me haluamme tehdä siitä arvokkaan hetken.

Vendo LKV Kiinteistönvälitystoimiston käyntikortteja, vihko ja asuntoesitteitä betonisella taustalla

Oma tarinamme on muodostunut vahvasta yhteishengestä, jossa tiimin antama tuki ja monipuolinen jaettu ammattitaito ovat merkittävässä roolissa kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä hetkissä.

Kiinteistönvälitystoimistona olemme osa seikkailua, etsimistä, elämää ja tunteita, pelkoa ja unelmia – olemme osa tarinaa, sen kaikissa sävyissä.

Vendo x FinCap

Vendossa yhdistyvät suomalaisen kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiö FinCap Oy:n syvällinen tuntemus kiinteistöliiketoiminnasta sekä Vendon kokemus kiinteistönvälitysalalta.

FinCap Oy on yksi Suomen kokeneimmista kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiöistä, jonka toiminta kattaa koko kiinteistöliiketoiminnan arvoketjun hankekehityksestä, kohteiden suunnittelusta ja toteutuksesta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja myyntiin.

Vendossa uskomme vahvasti siihen, että yhdessä olemme enemmän.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.