Kiinteistönvälitys Jyväskylä, asunnon myynti Jyväskylä, asunnon ostaminen JyväskyläKiinteistönvälitys Jyväskylä, asunnon myynti Jyväskylä, asunnon ostaminen Jyväskylä

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Suvi-Tuulia Lahnalampi, kiinteistönvälittäjä, lkv, kiat, kaupanvahvistaja, vendo

Suvi-Tuulia Lahnalampi

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, KIAT, KAUPANVAHVISTAJA

Tutustu välittäjään

Samu Nieminen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV

Tutustu välittäjään

Anu Tontti

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, KED

Tutustu välittäjään
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Jenna Licciardo-Toivola

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Tutustu välittäjään
asuntomyyjä, vendo, lkv

Ulla Puronhaara

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Tutustu välittäjään

Tilaa Vendon uutiskirje

Miksi valita Vendo?

Vendo on täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto, jonka tehtävänä on tarjota huippuluokan palveluita asiakkaille, jotka haluavat ostaa tai myydä asunnon tai kiinteistön. Kiinteistönvälittäjämme ovat omistautuneet auttamaan sinua löytämään oikean asunnon tai kiinteistön.

Me Vendolla ymmärrämme, että jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti. Lähestymistapamme keskittyy tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, ja työskentelemme väsymättä varmistaaksemme, että saat etsimäsi tulokset. Uskomme läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen. Tavoitteemme on tehdä kiinteistönvälityksestä sinulle mahdollisimman sujuvaa ja stressitöntä.

Yksi Vendon vahvuuksista on osaamisemme paikallisilla asunto- ja kiinteistömarkkinoilla. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat perusteellisesti toimipisteidemme alueet, mukaan lukien Pääkaupunkiseutu, Jyväskylä ja Seinäjoki. Näin voimme tarjota räätälöityjä palveluita jokaiselle asiakkaallemme ja varmistaa, että he saavat parhaat mahdolliset tulokset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit kiinteistönvälittäjää, joka tarjoaa korkealaatuista palvelua, tuntee paikalliset kiinteistöt ja on sitoutunut auttamaan sinua löytämään oikean kodin, älä etsi kauempaa kuin Vendo. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua olemaan osa tarinaa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.