Jyväskylä

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Jarno Mononen

myyntijohtaja, LKV

Jarno Mononen

myyntijohtaja, LKV

Jarno on tehokas ja osaava kiinteistövälittäjä, joka ei työtä pelkää ja uskaltaa tarttua haasteisiin.

Jarno toimii Jyväskylän Vendon myyntijohtajana ja pitää huolen siitä, että tiimihenki on huipussaan ja kaikilla välittäjillä on juuri ne oikeat työkalut käytettävissään, jotta he voivat palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajallaan Jarno rentoutuu golfin parissa, joko itse pelaten tai PGA golfopettajana muita pelaajia opastaen.

Suvi-Tuulia Lahnalampi

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Suvi-Tuulia Lahnalampi

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Ammattitaito, tahto sekä empatia samassa ahkerassa välittäjäpaketissa. Jos on tavoite, on keino ja Suvi kyllä keksii sen. Ei ole niin pientä torppaa tai suurta linnaa, jonka vaihtoa ei hän intohimolla hoida. Suvi on tehnyt välitystyötä jo kaksitoista vuotta, ihan vaan rakkaudesta lajiin.

Töidensä lisäksi hänen tiedetään viettävän laatuaikaa eläkeiän saavuttaneen Serra De Airesin paimenkoira Böbö-Rosbergin kanssa sekä nauttivan suunnattomasti elävästä musiikista.

Samu Nieminen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Samu Nieminen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Samu tunnetaan dynaamisena ja helposti lähestyttävänä kiinteistönvälittäjänä, joka haluaa tarjota aina parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaupan kaikille osapuolille. Asiakkaat ovat kuvailleet Samua luotettavana ja hyvät neuvottelutaidot omaavana ammattilaisena.

Suomessa ja ulkomailla yhdeksän vuotta kestäneellä ammattiurheilijan uralla opitut sosiaaliset taidot sekä vahva työmoraali pääsevät oikeuksiinsa myös kiinteistönvälittäjän työssä.
Vaativan työn vastapainona Samu nauttii ajastaan golfkentällä sekä kuntosalilla.

Pentti Mustonen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Pentti Mustonen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Pentti on yksi kiinteistönvälitysalan kokeneimmista ammattilaisista Jyväskylän alueella. Pentin positiivinen asenne, sinnikkyys ja asiantuntemus ovat siivittäneet hänet menestyksekkääseen myyntiuraan. Lähes kahdenkymmenen vuoden kiinteistönvälityskokemuksen lisäksi Pentillä on kattava työhistoria myynnin ja markkinoinnin kentältä ja työkokemusta yhteensä yli neljäkymmentä vuotta. Vuosien saatossa Pentille on kertynyt todella laajat kontakti- ja yhteistyöverkostot. Pentin saama hyvä asiakaspalaute kertoo tasapuolisesta suhtautumisesta tehtävään kuin tehtävään.

Pentti viettää vapaa-aikaa vaimon ja kahden koiran kanssa perheen toisessa kodissa järvenrannalla akkuja lataamassa. Myös matkailu on lähellä Pentin sydäntä.

Anu Tontti

kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Anu Tontti

kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Anu on välitysalan ammattilainen, jonka tekemistä ohjaavat aito innostus ja korkea työmoraali. Anu on saanut kiitosta kyvystään kuunnella ja ymmärtää asiakkaidensa tilannetta ja toiveita sekä tinkimättömästä työstä näiden eteen.
Vapaalla Anu viihtyy mökillä ja maailmalla, luonnossa ja kaupunkien sykkeessä. Ja kotona tietysti myös kokatessa ja ystävien kanssa hyvän ruuan äärellä.
Jos odotat välittäjältä sekä intoa että osaamista, ota yhteyttä Anuun.

Krista Särkkä

myyntineuvottelija

Krista Särkkä

myyntineuvottelija

Koti on paikka, missä luodaan elämän tärkeimmät muistot ja Krista haluaa olla mukana auttamassa luomaan näitä muistoja. Asiakkaiden kuuntelu ja heille parhaiden ratkaisujen saavuttaminen on iloiselle Kristalle sydämen asia. Tässä häntä auttaa vahva asiakaspalvelutausta, kunnianhimo ja suonissaan hänellä virtaa kiinteistövälittäjien veri ja hän saakin välittää asuntoja jo kolmannessa sukupolvessa.

Aktiivinen Krista on asunut koko ikänsä Jyväskylässä ja hänen paikallistuntemuksensa on todella laaja, voisipa melkein sanoa hänen tuntevansa kasvavan Jyväskylän kuin omat taskunsa. Tämä onkin yksi monista hänen vahvuuksistaan, kun hän auttaa löytämään sinulle elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat asumisen ratkaisut.

Vapaa-ajallaan Kristan näkee monesti lenkkeilemässä Palokan järvimaisemissa koiransa kanssa ja viettämässä aikaa perheen ja ystävien kanssa monissa eri aktiviteeteissa. Toimistolta löytyy myös useasti oman leipurimme taikomia herkkuja.

Jos haluat nähdä Kristan tositoimissa, niin ota häneen rohkeasti yhteyttä ja ota selvää, miten sujuvasti hän vie hommat maaliin.

Daniel Littler

myyntineuvottelija

Daniel Littler

myyntineuvottelija

Asiakaspalvelu sekä myynti ovat asioita, joita Daniel ei kaihda, sillä työkokemusta näistä on kertynyt jo lähes kymmenen vuotta. Danielin helposti lähestyttävä, sekä ystävällinen luonne takaavat asiakkaille miellyttävän kokemuksen heti ensi metreiltä. Loppusuoralla olevat liiketalouden opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ovat myös antaneet vahvan pohjan menestyä kaupallisella alalla.

Retkeily ja luonnossa liikkuminen pitävät Danielin mielen virkeänä. Perhe ja ystävät ovat hänelle hyvin tärkeitä ja vapaa-aikaansa hän viettääkin mielellään heidän seurassaan.

Joonas Turunen

myyntineuvottelija

Joonas Turunen

myyntineuvottelija

Joonas on asiakaslähtöinen, dynaaminen ja tuloksiin keskittyvä välitysalan-ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä niin työntekijänä kuin yrittäjänä. Kansainväliset työympäristöt ovat opettaneet Joonaksen löytämään jokaisen asiakkaan yksilölliset tavoitteet ja tarpeet heti asiakassuhteen alussa. Sinun tavoitteesi ja tarpeesi yhdistettynä Joonaksen analyyttisen tarkkaan tuntemukseen Jyväskylän asuntomarkkinoista varmistavat sinunkin asuntosi onnistuneen myynnin.

Välitysalalle Joonas päätyi uusien haasteiden perässä, asuntosijoittamisen johdattelemana. Koulutustaustaa on vuosien aikana kertynyt useilta eri aloilta, viimeisimpänä loppusuoralla olevat finanssialan tradenomin opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikana Joonaksen löydät todennäköisesti lenkkipolulta, kiipeilysalilta tai talvisin laskettelurinteestä.

Tarja Mononen

myyntisihteeri

Tarja Mononen

myyntisihteeri

Iloinen ja auttavainen Tarja toimii välittäjien oikeana kätenä. Tarja vastaa toimiston juoksevien asioiden lisäksi muun muassa asiakaspalvelusta, laskutuksesta sekä kauppakirjaluonnosten laatimisesta.

Tarvittaessa Tarjalta onnistuu pienet huoltohommatkin, vasara tai ruuvimeisseli pysyy hyvin kädessä.

Tarja on toiminut koko työuransa asiakaspalvelutehtävissä. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on Tarjalle kunnia-asia.

Vapaa-aikaa Tarja viettää perheen, ystävien ja harrastusten parissa. Nikkarointiharrastusten tuotoksena, Tarjan kotona komeilee itse tehtyjä ja entisöityjä huonekaluja.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*