Stailatun asunnon ruokailutila, isot ikkunat, metsänäkymäStailatun asunnon ruokailutila, isot ikkunat, metsänäkymä

Hae kiinteistönvälittäjäksi

TULE TÖIHIN VENDO LKV:lle. Hae kiinteistönvälittäjäksi jo tänään.

Sinustako kiinteistönvälittäjä Vendolle?

Laadukkaan brändin kanssa työskennellessä voit kokea erityisiä onnistumisen hetkiä – ja niitä Vendo haluaa sinulle mahdollistaa. Asiakasta huomioiva palvelu sekä modernit työkalut mahdollistavat menestymisen. Tunnelmallinen työympäristö ja loistava yhteishenki takaa viihtymisen. Ammattitaitoinen kiinteistönvälitys tiimi tukenasi varmistaa, että jokainen kohde voidaan myydä laadukkaasti.

Tahdomme kehittää jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin ja taata välittäjillemme alan parhaat työvälineet, palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä. Yhteinen päämäärämme on polku kohti menestystä ja huipputuloksia – sitä Vendo haluaa sinulle tarjota.

Oletko sinä osa tarinaamme?

Uuden asunnon moderni kylpyhuone

Vendo tarjoaa sinulle

Vendo on yhdistelmä rakkautta asumiseen, kotiin ja unelmiin. Meillä kaikki tekeminen lähtee laadukkaasta asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta. Teemme töitä tiiminä, sillä yhdessä olemme vahvempia. Asiakkaamme saavat nauttia sujuvasta ja vaivattomasta myynti- ja ostoprosessista, jonka tähtäimenä on erinomaiset asuntokaupat sekä tyytyväiset osapuolet. Välittäjinä olemme etuoikeutettuja, sillä pääsemme osaksi ihmisten erilaisia tarinoita.

Vendo – osa tarinaa.

Uskomme sinuun

Meillä työskentelee erilaisia ihmisiä, erilaisuudesta syntyy huipputiimejä ja ammatillisesti monipuolisia tekijöitä. Vendossa saat mahdollisuuden loistaa ja tuoda mukanasi tiimiin omat vahvuutesi – yhdessä olemme vahvempia.

Ihanat työkaverit

Työ Vendossa on antoisaa, sillä ympärilläsi on taitavia työkavereita. Tiimin antama tuki ja jaettu ammattitaito on meillä ydinasemassa. Meillä viihtyvyys työssä on erityisen tärkeää.

Erinomaiset menestymismahdollisuudet

Vendo tarjoaa käyttöösi aina ajanmukaiset työvälineet, jotta sinä voit keskittyä työskentelemään parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä asiakkaiden kanssa. Uskomme, että laadukkaalla asiakaspalvelulla saavutetaan huipputuloksia.

Viihtyisät toimistot

Ei ole yhdentekevää, millaisesta paikasta työpäivä alkaa. Toimistostamme voit lähteä motivoituneena asiakaskäynneille. Toimisto on tukikohta niin intensiiviselle työskentelylle kuin rennoille hetkille työkavereiden tai asiakkaiden kanssa.

Kannustava palkkausmalli

Tiedämme että palkkaus on yksi merkittävistä asioista työnteossa, siksi palkkausmallimme on motivoiva ja palkitseva.

LISÄTIETOJA

Helsinki / Mika Mytty

Jyväskylä / Suvi-Tuulia Lahnalampi

Hae kiinteistönvälittäjäksi Vendolle

"*" näyttää pakolliset kentät

Haen välittäjäksi*
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 1 GB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 1 GB.
      Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.