Uuden asunnon keittiö jossa valkoiset kaapit ja marmoritasotUuden asunnon keittiö jossa valkoiset kaapit ja marmoritasot

Vendon kiinteistönvälittäjät

LAATUA JA AMMATTITAITOA

Kiinteistönvälittäjä mukana vaivattomassa myynti- ja ostoprosessissa

Kun tulee aika siirtyä tarinassa eteenpäin ja oman asunnon myynti on ajankohtaista, kannattaa silloin vierelleen hankkia oikeanlainen ammattilainen.

Kiinteistökauppa voi tuntua ylitsepääsemättömältä ja vaikealta viidakolta jargonian ja paperisotien lomassa, joten kiinteistönvälittäjän tuominen mukaan prosessiin on varmasti monelle luonnollinen vaihtoehto. Hyvä kiinteistönvälittäjä ei tuo pöydälle vain kauppasummaa ja allekirjoitettuja kauppasopimuksia, vaan paljon tietoutta, taitoa sekä tietysti korvaamattomia välineitä parhaan lopputuloksen kannalta.

Jotta löytäisit itsellesi sen oikean välittäjän vähemmällä vaivalla, listasimme meidän mielestämme hyvän kiinteistönvälittäjän ominaisuuksia, joita olisi hyvä pitää silmällä valintaa tehdessä.

Tutustu Vendon kiinteistönvälittäjiin lisää Toimipisteet -välilehdellämme tai ota meihin suoraan yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake!

Millainen on hyvä kiinteistönvälittäjä?

Välittäjää valitessa on ratkaisevaa löytää rinnalleen sellainen ammattilainen, joka tuntee alansa lainsäädännön koukerot ja tuo kodistasi ne parhaimmat puolet esiin. Kokenut kiinteistönvälittäjä yksilöi jokaisen asunnon myynnin hyödyntäen asunnon myyntivaltteja laadukkaissa myynti- ja markkinointimateriaaleissaan.

Myyntineuvottelijaa lähestyt helposti asuntokaupan kiperissä kysymyksissä. Alansa ammattilainen ei unohda työnsä asiakaspalvelupuolta ja onkin aidosti kiinnostunut sinusta ja myytävästä asunnosta. Arviokäynti on välittäjälle kultaakin arvokkaampi tapahtuma, sillä silloin kohteesta saadaan muodostettua realistinen, tietoihin ja myytävän asunnon yksilöllisiin ominaisuuksiin pohjautuva hinta-arvio. Kiinteistöalan konkari tuntee asunnon aluetta, tietää markkinan viimeisimmät tilanteet, ja tukee antamaansa hinta-arviota tietoon pohjautuvalla datalla.

Kiinteistökauppa voi tuntua ylitsepääsemättömältä ja vaikealta viidakolta jargonian ja paperisotien lomassa, joten kiinteistönvälittäjän tuominen mukaan prosessiin on varmasti monelle luonnollinen vaihtoehto.

Saadakseen hyvän myyntikokemuksen, tulee välittäjän ja myyjän keskinäinen luottamus olla kunnossa. Hyvä kiinteistönvälittäjä osaa herättää luottamuksen jo ensi kohtaamisesta lähtien, ja ylläpitää kommunikaatiota myyjän kanssa läpi koko myyntiprosessin. Yhteistyö ei suinkaan lopu myyntiin, vaan kiinteistönvälittäjä pitää huolen siitä, että tarjoutuu auttamaan asiakasta myös myynnin jälkeisissä ongelmatilanteissa. Kiinteistöalan taiturilla on takanaan tyytyväisiä asiakkaita ja monia suosittelijoita.

Minkälaisena näemme hyvän kiinteistönvälittäjän:

  • LKV-alan ammattilainen, joka pysyy markkinatilanteen perässä
  • Tekee jokaiselle asiakkaalleen yksilöidyn myyntiprosessin
  • Tukee tekemäänsä realistista hinta-arviota tietopohjaisilla argumenteilla
  • Pitää myyjän ja ostajan ajan tasalla asunnon myyntitilanteesta ja raportoi ahkerasti uusimmista käänteistä
  • Kuuntelee ja tarjoaa asiantuntemustaan asuntoasioissa myös myyntitapahtuman jälkeen

Kiinteistönvälityskumppania valitessa ei pidä kiirehtiä. Teräksinen ammattitaito ei ole kaikki kaikessa, sillä valinnan tulisi perustua sekä jaettuihin arvoihin, luottamukseen, että saumattomaan vuorovaikutukseen. Vendon ammattilaiset palvelevat sinua kiinteistökauppojen maailmassa väsymättä, tavoitellen juuri sitä myyntihintaa, jota asuntosi ansaitsee. Meidän käsissämme kohteesi tulee loistamaan asuntomarkkinoilla ja sinä voit seurata myyntiprosessia stressittä. Asiantuntijamme maksuttoman arviokäynnin voit varata lomakkeemme kautta, ja varmistaa itsellesi paras mahdollinen asuntomyynnin kokemus!

Kokonaisvaltaista palvelua kiinteistönvälityksen ammattilaisilta

Ammattitaitoisen ja luotettavan kiinteistönvälityskumppanin löytäminen voi tulla silloin kysymykseen, kun päätät laittaa asuntosi markkinoille tai etsit uutta kohdetta. Asunnon ostossa tai myynnissä onkin usein valtava määrä tunteita ja unelmia pelissä. Lompakkoa ja henkistä jaksamista rasittava prosessi uutta kotia kohti voi olla tuntematon tie monille. Tällaisissa tilanteissa apu kiinteistöalan ammattilaisten suunnalta on korvaamaton.

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ lähestyt helposti asuntokaupan kiperissä kysymyksissä. Alansa ammattilainen ei unohda työnsä asiakaspalvelupuolta ja onkin aidosti kiinnostunut sinusta ja myytävästä asunnosta.

Kiinteistönvälitysliikkeen avulla pystyt hellittämään stressin otetta ja saamaan varmuuden tunteen siitä, että kaikki menee sujuvasti, ripeästi ja vieläpä juridisesti oikein. Vendossa otetaan jokainen asiakkuus arvolla vastaan, ja ammattilaisemme huolehtivat asuntosi myynnin kaikki askeleet – myyntimateriaalien valmistelujen, asunnon mahdollisen stailauksen ja perusteellisen myynti-ilmoituksen ja markkinoinnin tekemisen. Erinomainen asiakaspalvelu on myös tärkeä osa koko palvelukokonaisuuttamme.

Tutustu Vendon asunnonvälittäjiin omalla alueellasi ja varaa maksuton arviokäynti suoraan yhteydenottolomakkeen kautta, tai soita lähimpään Vendon toimipisteeseen!

Valitse Vendon kiinteistönvälittäjä osaksi tarinaasi

Ostoa tai myyntiä suunnitellessa kiinteistönvälittäjäkumppanin valinnan tulisi kohdistua aina sellaiseen toimistoon, joka on sitoutunut, rehellinen ja kokonaisvaltainen LKV-alan osaaja. Kiinteistönvälityskumppaninasi Vendo tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka räätälöidään sinun tarpeisiisi ja myytävän kohteen yksilöllisiin ominaisuuksiin. Meille jokainen koti on kaunis yksilö omalla tarinallaan, eikä vain pelkkä omaisuus. Me haluamme olla osa tarinaasi ja auttaa sinua saavuttamaan asunnon myynti vaivattomasti.

Vendon oma tarina on lähtenyt alkuun rakkaudesta asumiseen ja palveluun. Pidämme huolen siitä, että käytössäsi on ensiluokkainen kiinteistönvälitys ja meidät valitessasi sinulle jää palveluistamme ainutlaatuisen hyvä muisto. Ammattitaitoinen tiimimme tukenasi varmistaa, että jokainen kohde voidaan myydä laadukkaasti. Teemme kiinteistönvälityksestä helppoa ja ymmärrettävää jokaiselle. Asiakasta huomioiva palvelu sekä modernit työkalut mahdollistavat menestymisen. Varaa siis jo tänään Vendolta kiinteistönvälittäjän maksuton arviokäynti, niin me huolehdimme asuntomarkkinoiden koukerot puolestasi!