Uudiskohde, Kiinteistönvälitys JyväskyläUudiskohde, Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Wessmanninhuippu

MUKAUTUU ELÄMÄÄN

Kiinteistönvälitys jyväskylä

Valoisa ja toimiva koti

Vaajakosken Wessmanninmäen alue tarjoaa ihanteellisen ympäristön asumiseen. Alueen korkeimmalle kohdalle nousee modernia asumista edustava kerrostalo, joka tarjoaa erinomaiset puitteet elämään. Turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö lähellä luontoa Vaajakosken keskustassa.

As Oy Jyväskylän Wessmanninhuippu sijaitsee Väkkäritiellä Vaajakosken keskustan kupeessa omalla tontilla. Upeassa 6-kerroksisessa talossa on kaikki modernin asumisen puitteet. Kerrostalossa on 27 asuntoa kaksioista kolmioihin. Wessmanninhuippu tarjoaa helppoa asumista. Toimiva koti upealla sijainnilla, sekä monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien että palvelujen lähellä. – Mitä voisi enempää toivoa?

Wessmanninhuippu on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat toimivan kodin ja sopivasti neliöitä. Suunnittelussa on otettu huomioon modernin elämäntyylin tarpeet ja arjen käytännöllisyys, laadusta tinkimättä. Avarat ja valoisat huoneet tuovat tilantuntua. Lattialämmitys mahdollistaa monenlaiset kalustusratkaisut. Lasitetulla maisemaparvekkeella voi rentoutua säältä suojassa, maisemista nauttien. Vehreä pihapiiri tarjoaa asukkaille toisen olohuoneen leikki- ja oleskelupaikkoineen.

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Lähellä luontoa ja palveluja

Wessmanninmäen perinteikäs alue sijaitsee keskeisellä paikalla Vaajakoskella. Liikuntapuisto, uimahalli, kirjasto päiväkoti, koulu, monipuoliset palvelut ja kaupat – kaikki ovat lähellä kävelymatkan päässä.


Jyväskylän keskustaan matkaa autolla alle kymmenessä minuutissa. Myös joukkoliikenne tarjoaa sujuvaa liikkumista. Vaajakoski tarjoaa rauhallisen elämän puitteet, jos haluaa asua lähellä Jyväskylää, mutta ei ihan sykkeessä.

Olemme suunnitelleet uuden kotisi laatu ja tyyli edellä. Huolella valitut materiaalit ovat korkealuokkaisia, käytännöllisiä ja kestävät elämää. Kiintokalusteet ovat moderneja ja ajattomia. Ne mukautuvat saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Asunnoissa on mahdollisuus tehdä asukasmuutoksia, joten voit jo rakennusvaiheessa vaikuttaa oman kotisi ilmeeseen mieleisillä materiaalivalinnoilla. – Tästä kodista teet helposti sinun näköisesi.

Kysy lisää Wessmanninhuipun asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.