Ilkka Välikoski, Kiinteistönvälittäjä, Vendo LKV
Vendo Hallinto

Ilkka Välikoski

Hallinto, LKV

040 507 7694ilkka.valikoski@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Tervetuloa tutustumaan Ilkkaan, kiinteistönvälitysliiketoiminnan monitaituriin! Ilkka on kiinteistöalan ammattilainen, jolla on laaja kokemus niin myynnistä, rakennushankkeiden suunnittelusta ja konseptoinnista kuin kannattavan liiketoiminnan kehittämisestä.

Ilkalla on monipuolista myyntikokemusta erilaisista hankkeista, mukaan lukien liikehuoneistot, vuokra-asunnot ja luksusasunnot. Hänen vahva osaamisensa ja kokemuksensa auttavat häntä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja löytämään heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Ilkka on vahvasti mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja onnistuu luomaan kannattavia strategioita ja ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Hänen analyyttinen ja visionäärinen lähestymistapansa auttaa häntä näkemään mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät haasteita.

lIkka toimii Vendon hallinnon lisäksi luksusasuntojen kiinteistönvälittäjänä, mikä vaatii erityistä osaamista ja hienotunteisuutta. Hänen kykynsä luoda positiivisia asiakaskokemuksia ja saavuttaa tuloksia vaativillakin markkinoilla on arvokas voimavara.

Oli kyseessä sitten kiinteistön myynti, vuokraus tai liiketoiminnan kehittäminen, Ilkka on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja koe Ilkan ammattitaito ja sitoutuminen asiakaspalveluun!

Varaa maksuton arviokäynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.