Vendo Helsinki

Anna-Maria Pekkonen

Kehityspäällikkö, LKV

050 353 3595anna-maria.pekkonen@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Anna-Maria on kiinteistönvälitysalan moniosaaja, joka toimii Vendon taustajoukoissa, vastaten markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Anna-Marialla on vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta, erityisesti asuntojen arvon määrittämisestä ja markkinoinnista. Hän on työskennellyt monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä, erityisesti digitaalisen markkinoinnin parissa, ja auttanut asiakkaita saavuttamaan näkyvyyttä ja menestystä kiinteistömarkkinoilla.

Kokemus korjausrakentamisesta on antanut Anna-Marialle syvällisen ymmärryksen kiinteistöjen arvosta ja niiden potentiaalista. Hän tuntee hyvin arvokiinteistöt sekä pääkaupunkiseudun että Helsingin alueella, erityisesti alueet kuten Töölö, Haaga, Kallio, Sörnäinen, Munkkiniemi, Munkkivuori, Ruskeasuo, Meilahti ja muut länsi- ja eteläisen Helsingin alueet ovat lähellä sydäntä.

Anna-Maria on omistautunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja auttamaan heitä saavuttamaan tavoitteensa. Olipa kyseessä sitten asunnon myynti, ostaminen tai arvon määrittäminen, Anna-Maria on  auttamassa jokaista askelta matkalla kohti menestystä.

Anna-Maria rentoutuu monenlaisen urheilun parissa ja meren äärellä.

Ystävällisin terveisin,

Anna-Maria

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.