Anna-Maria Pekkonen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kehityspäällikkö, Vendo
Vendo Helsinki

Anna-Maria Pekkonen

Kehityspäällikkö, LKV

050 353 3595anna-maria.pekkonen@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Anna-Maria Pekkonen on aina suhtautunut asuntoihin intohimoisesti. Jo 10-vuotiaana hän tutki tarkkaan pohjapiirustuksia Helsingin Sanomien sunnuntain asuntoliitteestä. Siihen aikaan hänen perheensä etsi itselleen kotia, joten hän kävi lukemattomilla asuntonäytöillä. Yläasteella Anna-Maria suunnitteli asuntoja, haaveillen arkkitehdin urasta.

Lukiossa myyntityöt aloittaessaan, huomasi hän hyötyvänsä sosiaalisesta lahjakkuudestaan. Lukion jälkeen Anna-Maria opiskeli markkinointia, johtamista ja myyntiä yliopistossa sekä teki töitä alalla, joka erikoistui ylellisyystuotteisiin. Lisäksi hän alkoi ostamaan itse asuntoja, suunnitella, remontoida, vuokrata ja myydä niitä – kunnes päätyi kasvavaan kiinteistöalan start-upiin tekemään samaa työkseen ostaen satoja asuntoja sekä analysoiden kokonaisia taloyhtiöitä.

Anna-Maria Pekkonen on Vendon kehityspäällikkö. Anna-Marian vahvuudet kiinteistönvälittäjänä ovat alan ymmärrys ja asuntojen markkinointi, kerrostalohuoneistot Etelä-Helsingissä, arkkitehtonisesti historialliset rakennukset, hinta- ja arvonmääritys, remonttikohteet, markkinatuntemus, stailaus ja visuaalinen houkuttelevuus sekä sinnikäs ja palveleva myyntitapa.

Parhaiten tutustut Anna-Mariaan golfin tai tenniksen merkeissä!

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.