As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Korkealaatuisen asumisen taidonnäyte.

As Oy Lauttasaaren Linnahovi, Uudiskohde, Julkisivu

Linnahoviin rakentuu upeita koteja, joissa arjen sujuvuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä.

Asunto Oy Lauttasaaren Linnahovi on suunniteltu ja toteutettu asumismukavuutta ja toiminnallisuutta ajatellen, ja se on höystetty ripauksella ylellisyyttä. Kaikissa huoneistoissa on mm. kotiautomaatiojärjestelmä, älylukitusjärjestelmä, lattialämmitys ja -viilennys sekä suurikokoinen lasitettu parveke.

Linnahovin ylellistä tunnelmaa korostavat korkeatasoiset materiaalit ja laadukkaat kalusteet. Värimaailma ja sisustuspaketit on rakennettu yhdessä sisustusammattilaisten kanssa.

Uudiskohde, As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Cashmere

Tässä kodissa lämpimän hiekan sävyisien seinien parina ovat vaaleaksi käsitellyt leveät yksisauvaiset tammiparkettilattiat.

Keittiön ilme on rauhallinen ja sen sävyt sulautuvat yhteen toistaen pehmeitä beigen sävyjä sekä ovissa että vetimissä. Perheasunnoissa samasta väripaletista valitut hiekan sävyiset keittiön kvartsitasot viimeistelevät kokonaisuuden tyylikkäästi. Sähkökalusteiden mustat yksityiskohdat, sekä tummaan taittava keittiönhana antavat ryhtiä muuten vaaleaan sisustukseen. Tämä lempeä sisustuskokonaisuus antaa ajattomat ja pehmeät raamit omalle sisustuksellesi sekä huonekaluillesi.

Cashmere-kodin kylpyhuoneiden ja wc-tilojen laatat ja kalusteet toistavat kodin rauhallista vaaleaa murrettua sävymaailmaa. Tyyli luottaa selkeyteen ja minimalistisuuteen. Kylpyhuoneiden piensisustus, kuten pyyhekoukut ja telineet ovat harjatun metallin sävyisiä. Jos kodissasi on sauna, siihen lämpöä tuovat lämpökäsitellyt radiata-mäntypaneelit ja lauteet. Saunattomien wc-tilojen ja kylpyhuoneiden katot ovat valkoiseksi maalattua kipsilevypintaa.

Gabro

Hieman syvemmillä ja aavistuksen tummemmilla väreillä rakennettu Gabro-sisustus toistaa lämpimään taittavan harmahtavia sävyjä.

Leveiden tammiparketti lattioiden ilme on sekoitus nougatin sävyä, joka taittaa aavistuksen harmaaseen, olematta kuitenkaan liian tumma. Kodin murrettu seinien sävy kohtaa kauniisti lattiapinnan pehmeällä sävyllään. Keittiön hienostuneesti savensävyyn taittavat ovet saavat parikseen perheasunnoissa värimaailmaan sopivan laadukkaan kvartsitason. Sähkökalusteiden mustat yksityiskohdat, sekä tummaan taittava keittiönhana istuvat tyylikkäästi kokonaisuuteen.

Gabro-kodin kylpyhuoneiden ja wc-tilojen laatat ovat ryhdikkään tummat. Kylpyhuoneiden piensisustus, kuten pyyhekoukut ja telineet ovat graafisen mustat. Jos kodissasi on sauna, siihen lämpöä tuovat lämpökäsitellyt radiata-mäntypaneelit ja lauteet. Saunattomien wc-tilojen ja kylpyhuoneiden katot ovat valkoiseksi maalattua kipsilevypintaa.

Uudiskohde, As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Meren tuulahdus

Merelliseen Lauttasaareen rakentuvissa asunnoissa erityistä huomiota on kiinnitetty asumismukavuuteen, laadukkuuteen ja kotien tekniseen toimivuuteen. Jokaisessa kodissa oleskelutilat laajenevat omalle lasitetulle parvekkeelle ja arjen luksusta tuo lattiaviilennys. Asuntojen pohjaratkaisuissa ei ole tingitty käytännöllisyydestä ja pintamateriaalit on valittu huolella.

Uudiskohde, As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Tehty kestämään

Suunnittelun tavoitteena on ollut mahdollisimman selkeäpiirteinen ja aikaa kestävä rakennus, joka mukailee ja kunnioittaa Lauttasaaren ympäristön katu- ja rakennuslinjauksia.

Rakennuksen julkisivupintana toimii murrettu punaruskea tiili, jota on kevennetty ja ryhditetty tiilen eri syvyyksiin perustuvalla julkisivustruktuurilla.

Kysy lisää Linnahovin asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.