As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Korkealaatuisen asumisen taidonnäyte.

As Oy Lauttasaaren Linnahovi, Uudiskohde, Julkisivu

Linnahovi – upeita koteja, joissa arjen sujuvuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä.

Asunto Oy Lauttasaaren Linnahovi on suunniteltu ja toteutettu asumismukavuutta ja toiminnallisuutta ajatellen, ja se on höystetty ripauksella ylellisyyttä. Kaikissa huoneistoissa on mm. kotiautomaatiojärjestelmä, älylukitusjärjestelmä, lattialämmitys ja -viilennys sekä suurikokoinen lasitettu parveke.

Linnahovin ylellistä tunnelmaa korostavat korkeatasoiset materiaalit ja laadukkaat kalusteet. Värimaailma ja sisustuspaketit on rakennettu yhdessä sisustusammattilaisten kanssa.

Uudiskohde, As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Cashmere

Tässä kodissa lämpimän hiekan sävyisien seinien parina ovat vaaleaksi käsitellyt leveät yksisauvaiset tammiparkettilattiat.

Keittiön ilme on rauhallinen ja sen sävyt sulautuvat yhteen toistaen pehmeitä beigen sävyjä sekä ovissa että vetimissä. Perheasunnoissa samasta väripaletista valitut hiekan sävyiset keittiön kvartsitasot viimeistelevät kokonaisuuden tyylikkäästi. Sähkökalusteiden mustat yksityiskohdat, sekä tummaan taittava keittiönhana antavat ryhtiä muuten vaaleaan sisustukseen. Tämä lempeä sisustuskokonaisuus antaa ajattomat ja pehmeät raamit omalle sisustuksellesi sekä huonekaluillesi.

Cashmere-kodin kylpyhuoneiden ja wc-tilojen laatat ja kalusteet toistavat kodin rauhallista vaaleaa murrettua sävymaailmaa. Tyyli luottaa selkeyteen ja minimalistisuuteen. Kylpyhuoneiden piensisustus, kuten pyyhekoukut ja telineet ovat harjatun metallin sävyisiä. Jos kodissasi on sauna, siihen lämpöä tuovat lämpökäsitellyt radiata-mäntypaneelit ja lauteet. Saunattomien wc-tilojen ja kylpyhuoneiden katot ovat valkoiseksi maalattua kipsilevypintaa.

Gabro

Hieman syvemmillä ja aavistuksen tummemmilla väreillä rakennettu Gabro-sisustus toistaa lämpimään taittavan harmahtavia sävyjä.

Leveiden tammiparketti lattioiden ilme on sekoitus nougatin sävyä, joka taittaa aavistuksen harmaaseen, olematta kuitenkaan liian tumma. Kodin murrettu seinien sävy kohtaa kauniisti lattiapinnan pehmeällä sävyllään. Keittiön hienostuneesti savensävyyn taittavat ovet saavat parikseen perheasunnoissa värimaailmaan sopivan laadukkaan kvartsitason. Sähkökalusteiden mustat yksityiskohdat, sekä tummaan taittava keittiönhana istuvat tyylikkäästi kokonaisuuteen.

Gabro-kodin kylpyhuoneiden ja wc-tilojen laatat ovat ryhdikkään tummat. Kylpyhuoneiden piensisustus, kuten pyyhekoukut ja telineet ovat graafisen mustat. Jos kodissasi on sauna, siihen lämpöä tuovat lämpökäsitellyt radiata-mäntypaneelit ja lauteet. Saunattomien wc-tilojen ja kylpyhuoneiden katot ovat valkoiseksi maalattua kipsilevypintaa.

Uudiskohde, As Oy Lauttasaaren Linnahovi

Meren tuulahdus

Merelliseen Lauttasaareen rakentuvissa asunnoissa erityistä huomiota on kiinnitetty asumismukavuuteen, laadukkuuteen ja kotien tekniseen toimivuuteen. Jokaisessa kodissa oleskelutilat laajenevat omalle lasitetulle parvekkeelle ja arjen luksusta tuo lattiaviilennys. Asuntojen pohjaratkaisuissa ei ole tingitty käytännöllisyydestä ja pintamateriaalit on valittu huolella.

Tehty kestämään

Suunnittelun tavoitteena on ollut mahdollisimman selkeäpiirteinen ja aikaa kestävä rakennus, joka mukailee ja kunnioittaa Lauttasaaren ympäristön katu- ja rakennuslinjauksia.

Rakennuksen julkisivupintana toimii murrettu punaruskea tiili, jota on kevennetty ja ryhditetty tiilen eri syvyyksiin perustuvalla julkisivustruktuurilla.

YLEISESTI

Harmoninen ja ajaton kokonaisuus syntyy pehmeän vaaleista sävyistä yhdistettynä kauniiseen nougatin sävyiseen Timberwise tammi parkettiin.

keittiö

Ajattoman keittiön vastaparina on näyttävä työtaso, asunnosta riippuen joko laminaatti- tai kvartsitaso. Kokonaisuuden viimeistelee mustakromiset yksityiskohdat hanoissa.

Kodinkoneet

Kodinkoneet ovat mustia integroituja AEG:n kodinkoneita. Boran Induktioliesitaso on varustettu integroidulla liesituulettimella.

BWISE Kodinohjausjärjestelmä

Hallinnoi kotisi valaistusta, lämmitystä ja ilmanvaihtoa. Bwise järjestelmän avulla voit seurata sähkön- ja vedenkulutustasi, sekä saat tietoa esimerkiksi taloyhtiön yleisistä tiedotteista.

Sento-älylukitus

Älylukitus tuo arkea ja liikkumista helpottavia ominaisuuksia, joiden avulla saat asumiseen todellista luksuksen tuntua.

Yhteiset tilat

Lounge

Yhteistilojen helmenä on tummanpuhuva ja laadukkaasti sisustettu takkahuone-lounge, joka mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien pitämisen. Tummat puurimakatot ja seinät luovat viihtyisän tilan johon turvallinen moderni sähkötakka lounge-tuoleineen luo lisätunnelmaa. Lisäksi tiloissa on kattavat varusteet, joilla olemme huolehtineet viihtyisyydestä. Upeaan rimaseinään tyylitellysti upotettu tv-näyttö ja tilaan integroitu oma Bang & Olufsen äänentoistojärjestelmä, jolla kuuntelet haluamaasi, tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Saunaosasto

Takkahuone-loungen vieressä sijaitsevat tasokkaat saunatilat, pukuhuone- ja wc-tiloineen. Takkahuone ja saunatilat ovat suunniteltu siten, että niitä voidaan käyttää ja varata eri tilaisuuksia varten yhdessä tai erikseen sähköisellä varausjärjestelmällä. Saunojaa ilahduttaa pukuhuoneen jääkaappi, jossa saunajuomat säilyvät kylmänä. Tulikiven upea kivipintainen kiuas kutsuu löylyihin, joista voi nauttia isommallakin seurueella.

Gym

Linnahovin kuntoiluhuoneessa voit harrastaa liikuntaa kellonaikaa katsomatta. Tämän helpompaa kuntosalimatkaa voi tuskin olla! Integroitu äänentoistojärjestelmä soittaa kuntoillessasi valintasi mukaan lempitreeni-musiikkiasi. Kompakti kuntoiluhuone on varusteltu juuri sopivaksi kunnon ylläpitämiseen tai vaikkapa venyttelyyn tai joogaan.

Pihatalo

Kesäaikaan Linnahovin pihatalo mahdollistaa oleskelun ja kokkaamisen siirtymisen ulkotiloihin; omalle pihalle ja viihtyisään pihataloon. Pihatalo on kalustettu kiireettömään yhdessäoloon ja grillaamiseen. Viileämpiä iltoja varten pihatalosta löytyvät lämmittimet, jotka mahdollistavat grillikauden jatkumisen myös hieman myöhempään syksyyn

AUTOHALLI

Autohalliin kulkevat nosto-ovet ovat kauko-ohjattavia ja/tai tunnistimella toimivia. Kaikki autopaikat varustetaan autonlämmitystolpilla, sekä niissä on varaukset sähköauton latausasemille.

Palvelut & sijainti

Kulkuyhteydet

Linja-autopysäkki 60 m

Metro 600 m

Länsiväylä 1.4 km

Palvelut & Kulttuuri

Kauppakeskus Lauttis 700 m

Lauttasaaren terveysasema 400 m

Helsingofrs Segelklubb 1.3 km

Kirjasto 500 m

Koulut, päiväkodit & Liikunta

Lauttasaaren ala-asteen koulu 950 m

Päiväkoti 450 m

Lauttasaaren liikuntakeskus 950 m

Kysy lisää Linnahovin asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.