Kiinteistönvälitys Jyväskylä, uudiskohdeKiinteistönvälitys Jyväskylä, uudiskohde

Laivuri

Modernia asumista ja luonnonläheisyyttä

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Laadukas ja mutkaton koti nykypäivän asumista varten

Muuramen keskustaan kohoaa upea kerrostalo, jossa yhdistyvät moderni asuinsuunnittelu, loistava sijainti sekä luonnon välitön läheisyys. Talo on suunniteltu asuinmukavuus ja elämisen helppous edellä, unohtamatta ympäristöön sopivaa arkkitehtuuria.

As Oy Muuramen Laivurin 8 kerrosta ja 24 asuntoa tarjoavat erinomaiset puitteet elämään. Asuntokohde täyttää toiveet kaupunkiasumisen helppoudesta, tarjoten samalla mahdollisuuden syventyä luonnon rauhaan täysin siemauksin. Tämä laatukoti on valmistettu nykypäivän tarpeisiin, mutta katse kohti tulevaisuutta.

Laivurin asunnot ovat suunniteltu tämän ajan tarpeita ajatellen. Suuret ikkunat, tilavat huoneet ja laadukkaat materiaalit hivelevät silmää sekä toimivat erinomaisesti monenlaisen sisustuksen pohjana. Asuntojen arkkitehtoniset ja tekniset ratkaisut, kuten koko asunnon kattava lattialämmitys, tekevät puolestaan kodin kalustamisesta helppoa ja varmistavat asumismukavuuden vuosi toisensa jälkeen. Rakentamisen alkuvaihessa tehtävät asukasmuutokset mahdollistavat sinun näköisesi kodin.

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Lähellä kaupungin palveluita sekä luontoa

Muuramen Laivurissa yhdistyvät niin kaupunkiasumisen kuin myös luonnonläheisyyden hyvät puolet. Sijainti Muuramen keskustassa tuo kaikki päivittäispalvelut aivan kävelyetäisyydelle. Lisäksi Jyväskylä on alle 20 minuutin ajomatkan päässä. Luonnon helmaan ei myöskään ole pitkä matka, sillä järvenranta venelaitureineen ja metsäpolkuineen on aivan kivenheiton päässä. Lisäksi lähes kaikkien asuntojen ikkunat kehystävät yhtä maailman parhaista taideteoksista – suomalaista järvimaisemaa.

Kiinteistönvälitys Jyväskylä, uudiskohde

Päijänteen kimalletta suoraan olohuoneeseen

Laivuri juhlii Keski-Suomen vesistöjen kauneutta arkkitehtuurissaan. Jokainen asunto on varustettu tilavalla maisemaparvekkeella, jonne kulku tapahtuu olohuoneen isojen liukulasiovien kautta. Nauti siis Päijänteen pilkkeestä parvekkeeltasi tai ihastele järvimaisemaa kotisohvaltasi käsin.

Kysy lisää Laivurin asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.