Turku

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Veli-Pekka Jokipuu

myyntijohtaja, LKV

Veli-Pekka Jokipuu

myyntijohtaja, LKV

Vendo Turun myyntijohtajana toimiva Veli-Pekka on tunnettu kiinteistövälityksen asiantuntija ja kokenut asuntokaupan ammattilainen. Asiakaspalvelun, myynnin ja esimiestyön myötä Veli-Pekalle on kertynyt laajat yhteistyö- ja kontaktiverkostot. Asiakastyytyväisyys on aina ollut huipputasolla ja Veli-Pekka on saanut kiitosta asiakkailtaan luotettavuudesta, joustavuudesta ja ripeästä asioiden hoitamisesta, jossa yhteydenpito toimii ja kaupan osapuolet saavat parasta palvelua.

Vapaa-aika kuluu Veli-Pekalla perheen, ystävien ja harrastusten parissa.

Tea Lehvänen

myyntipäällikkö, LKV

Tea Lehvänen

myyntipäällikkö, LKV

Vendo Turun myyntipäällikkönä toimiva Tea on ollut kiinteistönvälitysalalla pitkään, ja hänelle onkin kertynyt vankka tietotaito alan juridiikasta. Tea on suorittanut LKV-tutkinnon lisäksi digitaalisen liiketoiminnan tradenomin opinnot, joten juridiikan lisäksi myös itse myyntityö sekä somemarkkinointi onnistuvat varsin luonnikkaasti häneltä.

Asiakkaat ovat kuvailleet Tean olevan tarkka, tehokas ja molemmat kaupan osapuolet huomioonottava, mutta iloisella otteella työnsä tekevä välittäjä, jolta uskaltaa kysyä ns. tyhmiäkin kysymyksiä.

Vapaa-ajallaan Tea tapaa ystäviä ja nauttii kotoilusta. Tean perheeseen kuuluu puoliso, kaksi teini-ikäistä tytärtä ja äärettömän puhelias kissa – Mr. Minttu. Nimeen liittyy hauska tarina, jonka Tea on luvannut kertoa sitä kysyttäessä.

Jukka Laine

kiinteistönvälittäjä, LKV

Jukka Laine

kiinteistönvälittäjä, LKV

Jukka on helposti lähestyttävä, herkällä korvalla asiakasta kuunteleva, toiveet ja tarpeet huomioiva alan rautainen ammattilainen. Haastavatkin kohteet kääntyvät Jukan käsissä kerta toisensa jälkeen voitoksi. Pitkäaikaisia asiakassuhteita on matkan varrella kertynyt lukuisia ja varsinkin uudet suositusten kautta tulevat toimeksiannot erityisesti lämmittävät häntä.

Jukan tärkein tavoite on saavuttaa aina markkinoiden paras lopputulos, mikä onkin siivittänyt hänet useasti toimiston eniten myyväksi välittäjäksi. Tekemisen meininki, hyvät vuorovaikutustaidot sekä neuvottelukyky kuvastaa häntä parhaiten.

Meri on Jukalle tärkeä elementti ja kesälomat vietetään purjehtien upeissa maisemissa. Talvisin saatat bongata hänet avantouinnilta itseään karaisemassa.

Samu Ahtiainen

myyntineuvottelija

Samu Ahtiainen

myyntineuvottelija

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*