Tampere

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Eelis Saukkonen

myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV

Eelis Saukkonen

myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV

Eelikselle luonteenomaisia asioita ovat tehokkuuden ja tuloksellisuuden lisäksi periksi antamattomuus sekä
luottamuksellisuus. Jokainen koti on ainutlaatuinen kokonaisuus ja asuntokauppa useimmiten yksi elämän
suurimpia sekä tärkeimpiä päätöksiä. Siksi Eelikselle onkin kunnia-asia hoitaa kotisi myynti ammattitaidolla ja määrätietoisesti koko prosessin ajan.

Positiiviselle ja ammattitaitoaan jatkuvasti kehittävälle Eelikselle kiinteistönvälittäjän työ on elämäntapa.
Eelis onkin yli kymmenen vuoden ja yli tuhannen asuntokaupan myötä todellinen kiinteistönvälitysalan
ammattilainen.

Sari Uusitalo

kiinteistönvälittäjä, LKV

Sari Uusitalo

kiinteistönvälittäjä, LKV

Miellyttävä ja luotettava – siinä ovat sanat mitkä varmasti kuvaavat Saria parhaiten! Sarin asiakkaat ovat saaneet huomata kuinka ammattitaitoisesti ja sujuvasti asuntokaupat sujuvat hänen kanssaan – ehkä se onkin Sarin salaisuus, miksi hänelle on kertynyt paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Hän on loistava valinta hoitamaan asuntosi myyntiä, sillä hän löytää aina tavan saada asunnot kaupaksi.

Tommi Kotanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Tommi Kotanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Erilaiset asiakaskohtaamiset saavat hymyn yrittäjähenkisen ja positiivisen Tommin huulille. Hänen asiakaslähtöisen palvelunsa tavoitteena on aina tuottaa sekä ostajille, että myyjille mahdollisimman vaivaton asuntokauppakokemus.

Vaikka Tommi on ollut kiinteistönvälitysalalla vasta lyhyen ajan, kiinteistönvälitysala tuntuu täysin omalta ja
hän suorittikin heti ensitöikseen Kiinteistöedustajan (KED®) tutkinnon sekä LKV-kokeen. Hän on kuin syntynyt alalle!

Vapaa-ajalla energisen Tommin löytää luultavimmin lenkkipolulta, golf-kentältä tai avantosaunalta.

Miina Varjonen

Myyntineuvottelija, KiLAT

Miina Varjonen

Myyntineuvottelija, KiLAT

Miinan suurimpana intohimona on yhdistää ihmiset ja asunnot. Hänelle on sydämen asia toteuttaa ihmisten asuntounelmia ja olla mukana ihmiselämän suurimmassa hankinnassa. Rehellisyys sekä luottamus ovat Miinalle asioita, jotka ovat kaiken perusta pitkälle kantavalle asiakkuussuhteelle. Työssään Miina on suorapuheinen, tavoitteellinen sekä aktiivinen myynnin osapuoli, joka ottaa kotisi myynnin ammattilaisen rautaiseen otteeseen ja laittaa rattaat pyörimään!
Miina on aina iloinen oma itsensä ja tämän naisen hymy todellakin kuuluu myös puhelimessa. Miinalle työ on elämäntapa ja hän on asiakkailleen aina aidosti läsnä. Hän ei pelkää haasteita vaan ottaa ne avosylin vastaan. Miinan motto työssään on ”Kun tekee työtään täydellä sydämellä, ei työnjälki voi olla muuta kuin hyvää.”
Välitysalalla Miina on toiminut jo muutaman vuoden ajan, joten häneltä saat kokonaisvaltaista kiinteistönvälitysalan osaamista!
Vastuullisen välitystyön vastapainoksi Miinan saattaa löytää erilaisten harrastusten parista. Maastopyöräily luonnonhelmassa sekä kuntosalilla käynti ovat olleet pitkään mukana Miinan arjessa. Avantouinti astuu myös mukaan kuvioihin ilmojen viilentyessä ja se jos jokin on Miinan mielestä heittämällä paras tapa rentoutua työviikon keskellä!

Henna Vihreävuori

myyntineuvottelija

Henna Vihreävuori

myyntineuvottelija

Henna taitaa asuntojen myymisen aurinkoisella, ahkeralla ja asiakaslähtöisellä otteella. Positiivista palautetta hän on saanut useasti siitä, että Henna on aina iloinen. Hänen mielestään asiakas on aina ykkönen ja tämä näkyykin Hennan tavassa palvella asiakkaita. Henna palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Hennan tehtävä on ratkaista asiakkaan ongelmat ja auttaa asuntoasioissa.

Nuoresta iästä huolimatta Henna on ehtinyt kasvattaa omaa asuntosalkkuaan vuokranantajana ja perustanut yhtiökumppaninsa kanssa yrityksen, joka ostaa, vuokraa, hallinnoi ja myy yksittäisiä sekä isompia asuntokokonaisuuksia. Hän on toiminut omassa yrityksessään asuntojen myyjänä ja johtanut myyntipuolta. Hennalla on vahva osaaminen asuntosijoittamiseen ja asunnot ovat hänen suuri intohimonsa.

Henna on omistautunut työlleen ja kehittää itseään jatkuvasti. Hennan missiona on olla henkilö, jonka puoleen voit kääntyä aina, kun tarvitset apua asuntoasioissa.

Marika Ruuhela

Myyntisihteeri

Marika Ruuhela

Myyntisihteeri

Marika on toiminut kiinteistönvälitysalalla jo 5 vuotta. Marika on todellinen moniosaaja, eikä suotta. Hänen päiviinsä kuuluu muun muassa kiinteistö- ja osakekauppakirjojen laadintaa, toimeksiantojen kirjaamista sekä markkinointiin ja hallintoon liittyviä työtehtäviä. Marika huolehtii myös sisäisen palvelun toimivuudesta, jotta välittäjät voivat tarjota laadukasta palvelua asiakkaille. Marikalla on aina aikaa välittäjille ja toimii heidän oikeana kätenä.

Arjen vastapainoksi Marika rentoutuu joogaten ja harrastaa myös avantouintia.

Markus Lähteenmäki

myyntipäällikkö, LKV, AKA

Markus Lähteenmäki

myyntipäällikkö, LKV, AKA

Markusta voisi kutsua kiinteistönvälitysalan pioneeriksi. Hän on tullut alalle jo nuorena miehenä
vuonna 1996. Kiinteistönvälitystyö innostaa ja inspiroi häntä edelleen. LKV-tutkinnon Markus nappasi jo 1997 jakeskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) hänestä tuli vuonna 2015. Vankka asiantuntemus, ratkaisukeskeinen ote sekä periksi antamattomuus kuvaavatkin Markusta työssään parhaiten.

Markuksen vapaa-aika sujuu perheen kanssa arjen askareissa, erityisesti Markus inspiroituu seikkailunhaluisten kokkailujen merkeissä.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*