Seinäjoki

Jokainen koti ja tarina on arvokas. Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja teemme työmme tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme täällä sinua varten, tarjoten kiinteistövälitysalan huippuosaamista käyttöösi.

Timo Rantala

myyntijohtaja, LKV

Timo Rantala

myyntijohtaja, LKV

Timo on vahvan paikallistuntemuksen omaava paljasjalkainen seinäjokinen. Välitystyön parissa vuosia Timolle on kertynyt jo kahdeksantoista, eikä merkkejä kyllästymisestä näy, päinvastoin.

Lähes parikymmenvuotisen työuran tehneenä häntä voi liioittelematta kutsua markkina-alueensa yhdeksi kokeneimmista asuntokauppiaista. Välitettyjen kotien lukumäärä on vaikuttava noin 1500 kappaletta. Timon asiakasverkosto on laaja, sitä on vuosien varrella kasvatettu ahkeralla työnteolla asiakkaiden toiveet ja odotukset lunastaen.

Vapaa-aikansa Timo viettää perhekeskeisesti, kahden aktiivisen pojan harrastusten parissa tekemistä riittää. Iloiselle ja kilpailuhenkiselle Timolle kiinteistönvälittäjän työstä on tullut antoisa elämäntapa, joka sopii hyvin entiselle joukkueurheilijalle.

Justus Kareno

myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Justus Kareno

myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Justus on rautainen välitysalan ammattilainen, jonka tekemistä kuvaa parhaiten määrätietoisuus ja huolellisuus. Tekemisen laadusta ei tingitä, jokainen toimeksianto hoidetaan alusta loppuun täydellä teholla yksityiskohtia unohtamatta.

Justus on saanut paljon positiivista palautetta ahkeruudesta ja suoraselkäisyydestä, asiakkaiden haastavatkin kodinvaihtoon liittyvät ongelmat on saatu ratkaistua kaikkia osapuolia palvelevalla tavalla.

Motoksi Justukselle sopisi hyvin ”vähemmän sanoja, enemmän tekoja”, tämä tiivistää hyvin hänen tuloshakuisen työtapansa.
Vapaa-ajalla Justuksen löytää golfkentältä tai viettämästä aikaa perheensä kanssa.

Tiina Huhtakallio

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, KED, KiLAT

Tiina Huhtakallio

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, KED, KiLAT

Tiina on toiminut asuntokauppojen parissa pitkään. Kotijoukkueella hän on työskennellyt v. 2016 alkaen. Asuntokaupat, sijoitustuotteet ja asuntorahoitus ovat tulleet tutuksi 32 vuoden aikana pankissa työskennellessä. Tiina viihtyy työssään asiakkaiden parissa ja monet asiakkaat ovat tulleetkin tutuiksi alueella vuosien varrella.

Tiina on koulutukseltaan yo-merkonomi. Aalto-yliopistossa hän on suorittanut sijoituspalvelututkinnon APV 1.
Kilpaurheilutausta auttaa siihen, että asuntokaupat viedään maaliin sitkeydellä ja tarkkuudella.

Töiden vastapainoksi Tiina lähtee Ylläkselle patikoimaan tai hiihtämään. Vapaa-aikana hän harrastaa lenkkeilyä, hiihtoa ja pyöräilyä.

Eetu Keränen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Eetu Keränen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Seinäjoen kasvattina Eetu tuntee kotikaupunkinsa nyanssit, historiikit ynnä muut tuikitärkeät sekä astetta vähäpätöisemmätkin seikat ja kaupunkilaistarinat. Vahvaa paikallistuntemusta siis nuoruuden intoa puhkuvalta kiinteistönvälittäjältä. Eetun mukaan Pohjanmaan pyörteissä ei ole tavattu työtä pelätä, eikä pelkää Eetukaan – ainakaan omien sanojensa mukaan. Väittää myös vastaavansa puheluihin jopa yöllä.

Milana Syrjälä

myyntineuvottelija, KED

Milana Syrjälä

myyntineuvottelija, KED

Iloinen ja energinen, asuntojen myynnistä unelmatyönsä löytänyt Milana. Hänellä on vankka kokemus myyntityöstä ja yrittäjyydestä. Intohimo kotiin, asumiseen ja kaikkeen siihen liittyvään ja sen ympärillä hankittu monipuolinen kokemus, on vain vahvistanut sitä mielikuvaa, miten mielenkiintoista ja antoisaa voi työ parhaimmillaan olla.

Innokkaana liikkujana tunnetun Milanan löytää vapaa-aikanaan joogasalilta ja lenkkipoluilta. Myös luonnossa oleilu ja koirat tuovat iloa ja energiaa elämään.
Jos haluat aktiivisen ja toimeen tarttuvan myyjän, jolla aito innostus auttaa asiakasta unelmien kodin löytämisessä ja myymisessä, otahan Milanaan yhteyttä!

Maarit Jokiaho

kiinteistösihteeri, KiAT

Maarit Jokiaho

kiinteistösihteeri, KiAT

Pitkään kaupanalalla toiminut Maarit on nyt unelmatyössään ja on kiinteistösihteerinä saanut myös vankan kokemuksen kiinteistönvälitysalasta noin 12 vuoden aikana. Hän on ehta pohojalaanen, jonka toimenkuvaan toimistollamme kuuluu kaikenlaista, mutta tärkeimpänä välittäjien auttaminen heidän työssään ja arjen pyörittäminen toimistolla. Taustatyö sopii Maaritille erinomaisesti ja niinpä mikään työ ei tunnu hänestä työltä, kun on hyvä joukkue ympärillä!

Vapaa-ajalla Maaritin aika kuluu erinomaisesti kotona ja mökillä, sekä rakkaan harrastuksen ratsastuksen parissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse paikkakunta*
*