Vendo Helsinki

Olga Tarino

Myyntijohtaja, uudiskohteet

050 389 8921olga.tarino@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Vendo esittelee ylpeänä Olgan, joka toimii asiakkaidemme parissa tarjoten korkealaatuista palvelua ja asiantuntemusta kiinteistöalan monipuolisilla osa-alueilla.

Olga on meidän kokenut kiinteistönvälittäjämme, joka on erikoistunut palvelemaan vaativia suomalaisia- kuin kansainvälisiä asiakkaita. Hänen vankka kokemuksensa luksuskiinteistöjen myynnistä sekä syvä ymmärryksensä asuntosijoittamisesta tekevät hänestä luotettavan ja monipuolisen asiantuntijan, joka pystyy vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja odotuksiin.

Olga on työskennellyt menestyksekkäästi monien erilaisten asiakkaiden kanssa eri puolilta maailmaa. Hänen kykynsä ymmärtää erilaisia kulttuurisia ja kiinteistömarkkinoihin liittyviä näkökulmia tekevät hänestä arvostetun neuvonantajan asiakkaillemme.

Opiskeltuaan muun muassa Stanfordin yliopistossa, Olga on hankkinut syvällisen ymmärryksen myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Tämä koulutus yhdessä hänen käytännön kokemuksensa kanssa mahdollistaa sen, että Olga pystyy tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua jokaisessa kiinteistöasioissa.

Olga on sitoutunut auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa kiinteistömarkkinoilla, oli kyseessä sitten unelmakodin löytäminen tai sijoitusmahdollisuuksien hyödyntäminen. Hän on täällä auttamassa sinua joka askeleella matkalla kohti kiinteistöjen uusia mahdollisuuksia!

Ota rohkeasti yhteyttä Olgaamme, niin hän auttaa sinua toteuttamaan asuntounelmasi!

Varaa maksuton arviokäynti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myytävät kohteet