Vendo Tampere

Miina Varjonen

MYYNTINEUVOTTELIJA, KILAT

040 736 1361 miina.varjonen@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Miinan suurimpana intohimona on yhdistää ihmiset ja asunnot. Hänelle on sydämen asia toteuttaa ihmisten asuntounelmia ja olla mukana ihmiselämän suurimmassa hankinnassa. Rehellisyys sekä luottamus ovat Miinalle asioita, jotka ovat kaiken perusta pitkälle kantavalle asiakkuussuhteelle. Työssään Miina on suorapuheinen, tavoitteellinen sekä aktiivinen myynnin osapuoli, joka ottaa kotisi myynnin ammattilaisen rautaiseen otteeseen ja laittaa rattaat pyörimään!
Miina on aina iloinen oma itsensä ja tämän naisen hymy todellakin kuuluu myös puhelimessa. Miinalle työ on elämäntapa ja hän on asiakkailleen aina aidosti läsnä. Hän ei pelkää haasteita vaan ottaa ne avosylin vastaan. Miinan motto työssään on ”Kun tekee työtään täydellä sydämellä, ei työnjälki voi olla muuta kuin hyvää.”
Välitysalalla Miina on toiminut jo muutaman vuoden ajan, joten häneltä saat kokonaisvaltaista kiinteistönvälitysalan osaamista!
Vastuullisen välitystyön vastapainoksi Miinan saattaa löytää erilaisten harrastusten parista. Maastopyöräily luonnonhelmassa sekä kuntosalilla käynti ovat olleet pitkään mukana Miinan arjessa. Avantouinti astuu myös mukaan kuvioihin ilmojen viilentyessä ja se jos jokin on Miinan mielestä heittämällä paras tapa rentoutua työviikon keskellä!

Varaa maksuton arviokäynti

"*" näyttää pakolliset kentät