Vendo Jyväskylä

Krista Särkkä

asuntomyyjä

050 533 4448krista.sarkka@vendo.fi Varaa maksuton arviokäynti

Koti on paikka, missä luodaan elämän tärkeimmät muistot ja Krista haluaa olla mukana auttamassa luomaan näitä muistoja. Asiakkaiden kuuntelu ja heille parhaiden ratkaisujen saavuttaminen on iloiselle Kristalle sydämen asia. Tässä häntä auttaa vahva asiakaspalvelutausta, kunnianhimo ja suonissaan hänellä virtaa kiinteistövälittäjien veri ja hän saakin välittää asuntoja jo kolmannessa sukupolvessa.

Aktiivinen Krista on asunut koko ikänsä Jyväskylässä ja hänen paikallistuntemuksensa on todella laaja, voisipa melkein sanoa hänen tuntevansa kasvavan Jyväskylän kuin omat taskunsa. Tämä onkin yksi monista hänen vahvuuksistaan, kun hän auttaa löytämään sinulle elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat asumisen ratkaisut.

Vapaa-ajallaan Kristan näkee monesti lenkkeilemässä Palokan järvimaisemissa koiransa kanssa ja viettämässä aikaa perheen ja ystävien kanssa monissa eri aktiviteeteissa. Toimistolta löytyy myös useasti oman leipurimme taikomia herkkuja.

Jos haluat nähdä Kristan tositoimissa, niin ota häneen rohkeasti yhteyttä ja ota selvää, miten sujuvasti hän vie hommat maaliin.