Uudiskohde, Kiinteistönvälitys TurkuUudiskohde, Kiinteistönvälitys Turku

Kirstinpuiston Tammi

KIRSTINPUISTON SYDÄMEn KOMEA TAMMI

Kirstinpuiston Tammi Pysäköintihalli

Autohallipaikka maksutta!

Ostamalla vapaana olevan kahden makuuhuoneen asunnon Asunto Oy Kirstinpuiston Tammesta 15.06.2023 mennessä, saat viereisestä Kiinteistö Oy Turun Kirstinpuiston Pysäköinnin pysäköintihallista autopaikan veloituksetta.

Kampanja koskee vain vapaana olevia 68 m² ja 69,5 m² kokoisia asuntoja, joista tehdään kauppa 8.5 – 15.6.2023 välisenä aikana. (Arvo 19 000 €)
Uudiskohde kirstinpuiston tammi, olohuone ja eteinen

Uusi koti on jokapäiväinen ilonaihe

Uusi Kirstinpuiston alue on viihtyisä ja vetovoimainen kaupunginosa, joka muodostuu tärkeäksi osaksi nopeasti kasvavaa merellistä Linnakaupunkia. Kirstinpuiston aluesuunnittelussa on painotettu kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, kuten laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita.

Tammen kotivalikoima on laaja. Mukana on mielenkiintoisia yksiöitä ja kaksioita sekä moderneja kolmen ja neljän huoneen huoneistoja. Ihan jokaista Tammen kotia lämmittää ihana vesikiertoinen lattialämmitys ja jokaisessa kodissa oleskelutilat laajenevat omalle lasitetulle parvekkeelle.

Uudiskohde kirstinpuiston tammi, olohuone ja avokeittiö

10 syytä valita Tammi

VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS

HUONEISTOKOHTAINEN ILMANVAIHTO

POHJARATKAISUT

PINTAMATERIAALIT

PYSÄKÖINTITALO

LÄHIKAUPPA

ALUEEN PUISTOT

JOUKKOLIIKENNEYHTEYDET

SIJAINTI

Lähellä palveluita

Kirstinpuisto on moderni ja vehreä asuinalue keskustan tuntumassa. Etäisyydet Kirstinpuistosta keskustaan ovat lyhyet. Moni matka voidaan suorittaa kävellen tai pyöräillen. Joukkoliikenneyhteydet Ruissalontietä pitkin ovat hyvät.

Kirstinpuistosta on Ruissaloon vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee näppärästi – vaikka pyöräillen. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja monipuolinen Ruissalo on kaikkien kaupunkilaisten suosima viherkeidas, jossa voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa.

Lähiliikuntamahdollisuuksia löytyy Turun Saippua Centeristä ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen.

As Oy Kirstinpuiston Tammi sijainti kartalla

Tilaa Vendon uutiskirje

Myytävät kohteet

Kysy lisää Kirstinpuiston asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.