Uudiskohde, Kiinteistönvälitys TurkuUudiskohde, Kiinteistönvälitys Turku

Kirstinpuiston Tammi

KIRSTINPUISTON SYDÄMEEN KOHOAA KOMEA TAMMI

Uudiskohde kirstinpuiston tammi, myytävä asunto, keittiö

Rahan arvoista mielenrauhaa asunnonostajalle!

Muuttunut taloustilanne on saanut monet pohtimaan omaa talouttaan ja asumiseen liittyviä kustannuksia.

Ymmärrämme huolen ja haluammekin antaa mielenrauhan tuleviin kuukausiin sekä helpottaa samalla muuttoa Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Tammeen maksamalla hoitovastikkeet ensimmäisen vuoden ajan. Tämän lisäksi asennutamme Electroluxin pesutornin veloituksetta uuteen kotiisi.

Kampanja on voimassa vain uusissa kaupoissa, jotka tehdään 1.3.2023 – 28.4.2023 välisenä aikana. Hoitovastikkeet maksetaan puolestasi 05/2023–04/2024 välisen ajan.Ostamasi asunnon kylpyhuoneeseen asennetaan 31.5.2023 mennessä Electroluxin pesutorni (arvo 1 500 €).

Uudiskohde kirstinpuiston tammi, olohuone ja eteinen

Uusi koti on jokapäiväinen ilonaihe

Uusi Kirstinpuiston alue on viihtyisä ja vetovoimainen kaupunginosa, joka muodostuu tärkeäksi osaksi nopeasti kasvavaa merellistä Linnakaupunkia. Kirstinpuiston aluesuunnittelussa on painotettu kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, kuten laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita.

Tammen kotivalikoima on laaja. Mukana on mielenkiintoisia yksiöitä ja kaksioita sekä moderneja kolmen ja neljän huoneen huoneistoja. Ihan jokaista Tammen kotia lämmittää ihana vesikiertoinen lattialämmitys ja jokaisessa kodissa oleskelutilat laajenevat omalle lasitetulle parvekkeelle.

Uudiskohde kirstinpuiston tammi, olohuone ja avokeittiö

ARVIOITU VALMISTUMINEN

Kevät 2023

ASUINPINTA-ALA

30,0 – 75,5 

HUONEITA

1 – 4

ASUNTOJA

55

VELATON HINTA

142 200 – 348 500 €

MYYNTIHINTA

42 632 – 104 676 €

TONTIN OMISTUS

Vuokra

ARKKITEHTI

Sigge Arkkitehdit Oy
Jouni Lehtonen, arkkitehti SAFApääsuunnittelija

As Oy Kirstinpuiston Tammi sijainti kartalla

Lähellä palveluita

Kirstinpuisto on moderni ja vehreä asuinalue keskustan tuntumassa. Etäisyydet Kirstinpuistosta keskustaan ovat lyhyet. Moni matka voidaan suorittaa kävellen tai pyöräillen. Joukkoliikenneyhteydet Ruissalontietä pitkin ovat hyvät.

Kirstinpuistosta on Ruissaloon vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee näppärästi – vaikka pyöräillen. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja monipuolinen Ruissalo on kaikkien kaupunkilaisten suosima viherkeidas, jossa voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa.

Lähiliikuntamahdollisuuksia löytyy Turun Saippua Centeristä ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen.

Tilaa Vendon uutiskirje

Kysy lisää Kirstinpuiston asunnoista

"*" näyttää pakolliset kentät

*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.